Delicatessen in Burgum

Over lokaal 9

Mijn naam is Sytske Steensma – van der Meer. Ik heb altijd al een passie voor eten en drinken gehad. Sinds 20 augustus 2021 heb ik de deuren van mijn eigen delicatessenwinkel, Lokaal 9, mogen openen. Zo ontzettend leuk!!

Lees verder
Contact

Wil je graag meer weten?

kwaliteit staat voorop

Met grote zorg voor jou geselecteerd!

Al 8 jaar lang borrelde het idee in mijn hoofd, maar “het moment” was er steeds niet. Nu kwam dat moment wel, door een faillissement van mijn laatste werkgever moest ik nu wel wat anders gaan doen. Daarbij kwam dit pand ook leeg en de optelsom was snel gemaakt. Na 5 weken flink klussen was het resultaat daar. Een delicatessenwinkel die een warme en gezellige uitstraling heeft met allemaal mooie en lekkere producten.

Het aanbod aan producten is o.a Franse droge worsten, Spaanse fuet, Boerderijkazen van Zuivelboerderij de Gelder uit Tynje, wijnen uit alle windstreken, zuivel van Zuco, vers gebrande noten, buitenlandse kazen, Italiaanse pasta’s, heerlijke handgemaakte bonbons, kaasjes van de Johannahoeve en nog veel meer! Uiteraard maken we ook de mooiste cadeaupakketten voor je klaar. Dat is mogelijk voor ieder gewenst bedrag.

We proberen zo veel mogelijk aan te bieden wat je niet in de supermarkt kunt krijgen, dat maakt Lokaal 9 onderscheidend van de andere winkels in Burgum e.o. die etens-en drinkwaren verkopen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!